Tent Te Koop

Published Dec 14, 22
6 min read

Tuin Tent KopenAfhankelijk van uw wensen stellen we graag een passende feesttent voor. Verder is het nog goed om te weten dat al onze tenten zijn voorzien van tentdoeken volgens . Onze tenten voldoen aan alle . En de feesttenten die we verhuren zijn . Indien noodzakelijk kunnen we de door middel van betonverankering.Een andere mogelijkheid is met penverankering – hierbij worden ijzeren pennen in de grond geslagen). Doordat de verhuur van feesttenten maakwerk is, is de prijs afhankelijk van . Exclusieve stretchtent. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw evenement (tent huren limburg).

Achter de namen van onze Tipi tenten staat een getal. Dit getal geeft het aantal personen aan dat in de Tipi kan dineren aan biertafels. Zo biedt de Stratus 72 plaats aan 72 personen. Dit getal kun je gebruiken om een globale inschatting te maken van welke tipi je nodig hebt.

Wij geven je dan een vrijblijvend advies (tent huren limburg)..

De term partytent geldt al jaren als verzamelnaam voor allerlei tenten, die ingezet worden om een feest te organiseren. De meeste mensen denken dan meteen aan de bekende, kleine tent van 3 bij 3 of 4 bij 4 meter, met vier poten en een puntdak. Maar er zijn ook heel veel andere, grotere exemplaren te huur, met afmetingen tot wel 12 meter.

Tipi Tent Kind Action

En omdat het bedrijf voor de jouw feesttent ter plekke komt installeren, kun je hem bovendien (laten) opzetten wanneer en waar je wilt - tent huren limburg. Als je een achtertuin hebt of een stuk grond, waar je een feesttent kan plaatsten, dan kun je alle kanten op. Want feesttenten zijn in allerlei verschillende modellen en formaten verkrijgbaar.

Een is dan dé ideale manier om meer gasten op je feest te kunnen ontvangen. Hoe groot de tent precies moet zijn hangt natuurlijk af van het aantal genodigden, maar ook jouw eigen verwachtingen spelen een rol. Wil je bijvoorbeeld zitplaatsen creëren voor alle gasten of ga je voor een paar statafels? Wil je dat er muziek is, en dat gedanst kan worden en moet er een bar of buffet in de feesttent geplaatst worden? Stuk voor stuk zaken die meespelen in jouw uiteindelijke keuze.

De kleinste uit het assortiment is de bekende partytent van 3 bij 3 meter, mét puntdakje. Dit model kan zowel met als zonder zijkanten geleverd worden en kan desgewenst ook geschakeld worden, bijvoorbeeld tot een lengte van 6 meter of langer. Daarnaast kun je kiezen uit feesttenten van 4 x 8 meter of van 4 x 12 meter, eventueel uit te breiden met een stevige houten vloer.

Meestal plan je je feest ruim van tevoren. Maar in ons lage landje ben je nooit zeker van het weer, zelfs niet in de zomermaanden (tent huren limburg). Dan is een feesttent huren een slimme oplossing, die bovendien allerlei mogelijkheden biedt. Want behalve de verschillende formaten is het ook mogelijk meerdere partytenten aan elkaar te koppelen, zodat je van twee partytenten één grote feestruimte maakt.

Uiteraard kun je zelf bepalen of de tent aan één kant afgesloten wordt of helemaal dicht, of dat ie openblijft - tent huren limburg. En als het erg warm is, laat je alle wanden er gewoon uit. Een andere mogelijkheid is het feest voornamelijk binnen te houden, en buiten een partytent te plaatsten. Daarmee creëer je een rustig plekje voor mensen die even rustig willen zitten zonder de herrie van de muziek.

Tent Knutselen

Als het “opeens” toch niet zo’n mooi weer lijkt te worden op je bruiloftsfeest, dan is het een geruststellende gedachte dat jullie voor die speciale dag een feesttent huren. Want een tent met zijwanden is gelukkig prima bestand tegen slechte weersomstandigheden, zoals regen en wind of juist teveel zon. Want de temperatuur is prima te reguleren door het gebruik van heaters, zodat niemand het koud hoeft te hebben.Als beschuttend afdak, dat bij warme dagen schaduw biedt, terwijl je ook de zijwanden open kan zetten voor wat meer frisse lucht. Als je alleen het buffet en de dj binnen plaatst, voorkom je dat je party opeens verstoord wordt door een plotselinge regenbui. tent huren limburg. Want wat weer betreft zijn we nou eenmaal een onvoorspelbaar landje! Het grootste voordeel van een is misschien wel het ervan.

Dan heb jij de tijd om je te focussen op alle andere belangrijke zaken voor die bewuste dag. En die zijn er genoeg! En als het feest afgelopen is, wordt alles de volgende dag weer vakkundig afgebroken en opgehaald. Dat bespaart jou een tijdrovende klus, zodat je zelf alleen nog maar wat achtergebleven rommel hoeft op te ruimen.

Bijkomend voordeel is dat je een tent helemaal kunt aanpassen naar jouw eigen smaak. Je bent vrij om hem in te richten en te versieren met slingers of andere decoratiematerialen. Mogelijkheden die je in een gehuurd zaaltje meestal niet hebt. Want een mooi aangeklede tent geeft jouw feest net dat stukje extra allure, waarmee het een en al gezelligheid uitstraalt.

Een feestje of een evenement organiseren is erg leuk en uitdagend om te doen. Om ervoor te zorgen dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij een handige checklist opgesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om deze lijst samen met ons door te lopen. Vervolgens zullen wij alles verwerken in een vrijblijvende offerte en sturen u deze toe.

Camping Tipi Tent

Sommige data (zoals een verjaardag of een vijfentwintigjarig huwelijk) staan over het algemeen al vast. Wanneer je echter veel mensen op je feest wil hebben is het natuurlijk wel zo verstandig om de datum tijdig bij uw gasten kenbaar te maken. Al dan niet met een officiële uitnodiging. Let bij het prikken van de feestdatum op vakantieperiodes, feestdagen en belangrijke sportwedstrijden en –evenementen.

Wilt u dat iedereen kan zitten, reken dan 1,5 m2 per persoon. tent huren limburg. Als mensen ook deels aan statafels gaan staan, kunt u als richtlijn 1 m2 per persoon aanhouden. Het kan voorkomen dat u voor een bepaald feest of evenement een vergunning nodig heeft. Informeer hiervoor bij uw plaatselijke gemeente.

Wilt u voor een feestje of groter evenement een tent huren in Brabant? Dan moet je Icomo Partyverhuur hebben! Deze specialist in tent verhuur is aanbieder van tenten in elke vorm en van elk formaat - Stretchtent. tent huren limburg. Ieder feest is natuurlijk uniek, dus bij Icomo Partyverhuur vindt u voor ieder soort feest wel een geschikte tent.

Er is altijd wel een tent die past bij de gelegenheid die u organiseert. Laat kleurige feestverlichting, tafels, serviesgoed, een biertap, een springkussen voor de kids en een toiletwagen het geheel afmaken (tent huren limburg). Ontdek de diversiteit aan partyverhuur bij Icomo Partyverhuur en vind de tent die bij uw evenement past! U kunt bij ons een feesttent huren voor 100 personen, maar eveneens een feesttent huren voor 500 personen.

Als er iets te vieren valt dan wilt u een tent huren in Brabant en omstreken. Bijvoorbeeld voor een familiefeest, communiefeest, verjaardag, bijzonder jubileum, buurtfeest, bedrijfsfeest, themafeest of elke andere bijzondere gelegenheid die u zich kunt bedenken. Een feest vraagt om een partytent in Brabant van Icomo Partyverhuur. Daadwerkelijk voor uw evenementen tenten bij ons huren, doet u gemakkelijk via onze website of neem even telefonisch contact met ons om een feesttent te huren en prijzen door te spreken.

Navigation

Home

Latest Posts

Bad Name Coverband

Published May 12, 23
7 min read

Sixties Coverband

Published May 07, 23
10 min read

Coverband Blazers

Published May 04, 23
2 min read